روتاری جوینت دو کاناله

مقالات روتاری جوینت
بازدید: 2367

روتاری جوینت فولادی

مقالات روتاری جوینت
بازدید: 981

کار روتاری جوینت چیست ؟

مقالات روتاری جوینت
بازدید: 2064
 
 

معرفی روتاری جوینت های هیدرولیک و پنوماتیک

قبل از بیان تفاوت روتاری جوینت هیدرولیک و روتاری جوینت پنوماتیک ، شما باید بدانید این دو نوع روتاری جوینت چه خصوصیاتی دارند. روتاری جوینت های پنوماتیک و هیدرولیک برای عبور دادن سیالات و وصل کردن قطعه ای ثابت به قسمتی چرخان مورد استفاده قرار می گیرند. به وسیله روتاری جوینت ها سیالات به راحتی وارد قسمت چرخان می شوند.
روتاری جوینت پنوماتیک:
روتاری جوینت پنوماتیک کاربرد بسیاری برای انتقال باد یا هوا دارد. این مدل روتاری جوینت کیفیت بالایی دارد و پیچیدگی های زیادی در ساختار آن موجود است. برای استفاده از روتاری جوینت های پنوماتیک باید محور و موتور مخصوص موجود باشد تا قدرت خروجی مورد نیاز تامین شود.
روتاری جوینت هیدرولیک:
روتاری جوینت هیدرولیک برای انتقال روغن هیدرولیک و سایر سیالات مورد استفاده قرار می گیرد. وظیفه اصلی روتاری جوینت های هیدرولیک متصل کردن خطوط لوله هیدرولیک ثابت و چرخشی در همه سیستم هیدرولیک می باشد. با استفاده از این قطعه قسمت های بالایی و پایینی خطوط لوله هیدرولیک، قابلیت حرکت چرخشی نسبی 360 درجه پیدا می کنند. این نوع روتاری جوینت در سرعت بالا قابل استفاده نیست. روتاری جوینت های هیدرولیک در سایز و اندازه های مختلف تولید و عرضه شده اند.
در این مقاله اطلاعاتی در مورد روتاری جوینت پنوماتیک و هیدرولیک برای آشنایی بیشتر شما آورده شده است و تفاوت روتاری جوینت هیدرولیک و روتاری جوینت پنوماتیک از جنبه های گوناگون بیان شده است.
 
 

تفاوت روتاری جوینت هیدرولیک و روتاری جوینت پنوماتیک

درست است که کاربرد هر دو روتاری جوینت پنوماتیک و هیدرولیک برای اتصال بین قطعه ثابت و چرخان در دستگاه می باشد. همچنین هر دو روتاری جوینت از جنس فولاد ضد زنگ می باشند، ولی این دو تفاوتهای واضحی با هم دارند.
تفاوت روتاری جوینت هیدرولیک و روتاری جوینت پنوماتیک از لحاظ نوع سیالات
  • تفاوت از لحاظ خصوصیات ساختاری
  • تفاوت در میزان سرعت و دیگر شاخص ها
 

تفاوت روتاری جوینت پنوماتیک و هیدرولیک از لحاظ نوع سیالات

مهمترین تفاوت روتاری جوینت هیدرولیک و روتاری جوینت پنوماتیک ، در نوع سیالاتی است که از خود عبور می دهند. روتاری جوینت های پنوماتیک، برای منتقل کردن هوا یا باد به محیط هایی که چرخش دارند، به کار گرفته می شوند. اما روتاری جوینت هیدرولیک مخصوص انتقال روغن هیدرولیک می باشد، البته سایر سیالات را هم بدون هیچ گونه آلودگی، می تواند منتقل کند.
 
تفاوت روتاری جوینت های هیدرولیکی و پنوماتیکی از لحاظ ساختاری
تفاوت روتاری جوینت هیدرولیک و روتاری جوینت پنوماتیک از لحاظ ساختاری باعث شده که آنها کاربردهای متفاوتی هم داشته باشند. روتاری جوینت های پنوماتیک در صنایع وکیوم مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع روتاری جوینت ها برای محفظه های وکیوم هم کاربرد دارند. اتصال با اعتماد و کم سرعت روتاری جوینت پنوماتیک ، برای مقاومت در مقابل محیط های سخت طراحی شده است. این نوع روتاری جوینت ساختاری بسیار پیچیده دارد. از روتاری جوینت هیدرولیک در وسایلی مثل بیل مکانیکی، وسیله نقلیه هوایی، جرثقیل، ماشین محافظ، گریدر، بیل مکانیکی دوار و سکوی کار دریایی استفاده می شود. ساختار روتاری جوینت های هیدرولیکی خیلی ساده تر از پنوماتیک هستند و پیچیدگی خیلی کمی دارند. فیلتر محیط هیدرولیک نباید قبل از استفاده فراموش شود. با توجه به کاربردهای این دو روتاری جوینت، قیمت آنها هم با یکدیگر فرق می کند. روتاری جوینت های هیدرولیک قیمت مناسب تری نسبت به سایر روتاری جوینت ها دارند.
 
 

تفاوت روتاری جوینت هیدرولیک و روتاری جوینت پنوماتیک از نظر سرعت ، فشار و دما

انواع روتاری جوینت را میتوان بر طبق میزان سرعت، فشار و دما گروه بندی کرد. تفاوت روتاری جوینت هیدرولیک و روتاری جوینت پنوماتیک بیشتر در این سه عامل است. حداکثر سرعتی که روتاری جوینت های پنوماتیک می توانند داشته باشند نزدیک به ۲۰۰۰ دور بر دقیقه است. این نوع روتاری جوینت تحمل دوران بیشتر ندارد. روتاری جوینت پنوماتیک از این لحاظ بر هیدرولیکی برتری دارد. روتاری جوینت هیدرولیک ، سرعتی حداکثر ۳۰۰ دور بر دقیقه میتواند داشته باشد. روتاری جوینت های پنوماتیک دارای حداکثر فشار در حد 1.1 مگاپاسکال و درجه حرارت ۱۰℃~+80℃ می باشند. اما روتاری جوینت های هیدرولیکی حداکثر فشاری در حدود ۳۰ مگاپاسکال و درجه حرارتی به اندازه ۳۰℃~+80℃ دارند. در سیستم دارای روتاری جوینت های هیدرولیکی عملیات باید طبق درجه بندی انجام شود. باید از انجام عملیات با درجه بندی شدید جلوگیری کرد. سرعت کار هم باید متناسب با فشار کاری باشد.
 
    
بازدید: 1178تاریخ انتشار : 1401/05/22